For motorentusiaster

For motorentusiaster verden over er Formel 1 og Moto GP blant de aller største attraksjonene. Den nyeste teknologien møter de råeste sjåførene i intense dueller både mellom menneske og motor. Nå har du muligheten til å oppleve både Formel1 og Moto GP live. Klikk på for mer informasjon.

Formel 1

De mest avanserte bilene og beste sjåførene gjør Formel 1 til den mest prestisjetunge bilsporten i verden. 0-100 på ca 2.6 sek og bremsekraft opp mot 5G er simpelthen rått! I år er det Mercedes og Redbull som kniver om sammenlagtseieren. Blir det Lewis Hamilton eller kometen Max Verstappen? Med sine 7 VM-titler er Lewis Hamilton regnet som en av tidenes største Formel 1 sjåfører, men nå har han fått en verdig utfordrer i Max Verstappen, som ligger an til å vinne årets sesong sammenlagt.

Moto GP

Moto GP er nirvana for alle sykkelfrelste. Her finner du de råeste syklene og de mest vågale sjåførene. Moto GP er en av verdens mest intense og fartsfylte motorsporter i verden. I få idretter er marginene så små som i Moto-GP, med brutal akselerasjon og ekstreme fartsressurser. Konkurransen er beinhard blant verdens fremste motorsykkelførere, og sesongen er fortsatt åpen. Opplev motorlyden, bensinlukten og brølet fra publikum live i to av verdens største motorsporter, Formel 1 og Moto-GP!