På tide å oppgradere mobiltelefonen?

Med dagens swap- og svitsj-abonnementer er det snart like enkelt å bytte mobiltelefon som det er å skifte skjorte. Utvalget av mobiltelefoner har aldri vært større, og selv om en moderne telefon i utgangspunktet er laget for å vare i minimum fem år, så vil de aller fleste likevel bytte oftere enn dette.

Mange forbrukere er kanskje ikke klar over at nye mobiltelefoner har fem års reklamasjonsrett, selv om butikken kun tilbyr to års garanti. Dermed kan du kreve å få reparert telefonen hvis den går i stykker i løpet av de fem første årene, men kun hvis den har vært utsatt for normal bruk og slitasje.

Ødelagt telefon

Er du selv skyld i at du har skadet telefonen har du derimot få rettigheter hvis du klager på at den er ødelagt. I slike tilfeller er det mange som velger å kjøpe ny telefon. Men kanskje kan den gamle repareres i stedet for å kjøpe en ny? Sjekk ut Mobylife.no for gode råd.

Tenk over hva slags telefon som passer best for deg. Hva er viktigst? Et stilig design, eller stor lagringskapasitet? Kanskje ønsker du å prioritere en god skjerm og skarpt kamera. Etter noen år vil gjerne batteriet få redusert levetid, men dette er også noe som kan byttes ut og oppgraderes på et mobiltelefonverksted.

Knust skjerm

Den mest typiske skaden på både mobiltelefoner og nettbrett er knust skjerm. Det er ikke alltid det skal så mye til før hele eller deler av skjermen knuser, det kan være nok at enheten faller ned fra fanget ditt når du reiser deg. Et hardt gulv kan dessverre gjøre stor skade på skjermen.

Å reparere et ødelagt produkt er både bærekraftig og bra for miljøet, og på Mobylife.no kan du være sikker på at både telefonen og dataene du har på den er i trygge hender. En reparasjon trenger heller ikke ta lang tid, det aller meste kan faktisk ordnes mens du venter.