Du skal føle deg vel i din egen kropp

Skjønnhet har alltid vært veldig viktig, og i dag finnes det et produkt for det meste – og det behøver ikke koste skjorta. Mange mener at vi i dag har for stort fokus på utseendet og at vi forholder oss til det på en unaturlig måte, men er ikke det viktigste at vi alle føler oss vel i vår egen kropp?

Det er ingen hemmelighet at du i dag kan fikse på det du ønsker når det kommer til utseende. Noen bruker sminke for å dekke over sine komplekser eller fremheve de gode sidene. Andre benytter Botox for å slette lettere alderstegn. Alderstegnene oppstår ikke bare i ansiktet, men også brystene mister form og volum. Da kan en brystforstørring være løsningen.

Kosmetiske inngrep

Brystforstørrelse er i dag det vanligste kosmetiske inngrepet i verden. Det er ulike årsaker for at kvinner velger akkurat dette. Noen har underutviklede bryst, mens andre kan få volumtap etter svangerskap eller kraftig vekttap. Det finnes forskjellige proteser på markedet, men silikon er det vanligste. Disse kommer også i forskjellige former – runde og dråpeformede. Noen legges over muskelen, mens andre legges intramuskulært for naturlig utseende.

  • Kosmetiske inngrep
  • Føle seg vel i egen kropp
  • Forandringer i kroppen

Det er flere ulike grunner til at kvinner ønsker å operere brystene sine. Noen ønsker gjerne mer volum, mens andre ønsker å endre formen. Mange opplever også at det ene brystet er større enn det andre. Det er faktisk helt normalt, men uansett kan det for mange føles ubehagelig og gjøre dem usikre. Misnøye med bryster kan påvirke hvem som helst både fysisk og fysisk.

Velg med omhu

Før du bestemmer deg for å få utført en operasjon bør du alltid gjøre god research og velge en klinikk du er trygg på, slik at det blir en behagelig opplevelse for deg. Bruk konsultasjonstimen hos plastikkirurgen for alt den er verdt – og husk at det viktigste er at du selv skal føle deg vel i din egen kropp.