Mote som hobby

Mote kan være både spennende og skummelt. Trender og moter er i stadig endring, men gamle stiler og fasonger kommer alltid tilbake på moten etter noe år. Det er ikke alltid like lett å vite hva som er i vinden akkurat nå, da er det godt vi har en stor andel av vår befolkning som er ekstra opptatt av mote som kan vise oss vegen å gå. Mange nordmenn har nemlig mote som hobby og lager blogger samt Instagram kontoer for å vise resten av oss hva som er trendy og hvor vi får tak i de nyeste plaggene.

Beste bloggere for menn

Min mote har skrevet om tre av verdens største og beste motebloggere for menn. Disse bloggene er drevet av menn som elsker mote og som har et ønske om å inspirere sine lesere og gi tips til hvordan du kan style ulike antrekk. Ved å ha et basis plagg som en bukse, kan du skape utallige antrekk ved å kombinere de med skjorter, gensere eller dressjakker.

Kombiner basis plagg for spennende antrekk

Ta for eksempel turen innom Stayhard og skaff deg et par enkle chinos. Videre kan du se i klesskapet ditt etter ulike overdeler som enten kan pynte opp eller ned antrekket. Kombinerer du chinosene med en stilig skjorte har du plutselig fest antrekket klart. Eller hva med en stilfull t-skjorte for å freshe opp hverdags looken? Valgmulighetene er uendelige og med et kreativt øye kan du skape et antrekk for enhver anledning.

Tilbehør kan sette prikken over i’en

Mote skal være gøy og komfortabelt, og det trenger faktisk ikke koste skjorta. Et par svarte buksers er et godt utgangspunkt og de vil nok passe med de fleste overdelene du allerede eier. Vil du gjøre en ekstra innsats er det mulig å bruk et stilig belte, en ring eller andre tilbehør for å sette prikken over i’en. Det viktigste er å ha det gøy og samtidig finne plagg og en stil du føler deg vel og komfortabel i.