Den populære slotsmaskinen

12425191-slot-machine-spin

Spill har alltid vært en populær aktivitet, og for mange er spill en variert og morsom hobby med mye spenning og energi. Noen av oss kan huske den gammeldagse slotsmaskinen som sto rundt på kjøpesentre og passasjerferjer for en del år tilbake. Disse maskinene var utrolig populære, og man kunne ta turen til kjøpesenteret bare for å spille på disse maskinene – og så dra hjem igjen, kanskje med en pen liten gevinst i lomma. Og på turen med danskebåten var spilleautomatene høydepunktet!

Hvis du vil lese mer om spilleautomatenes historie, er det bare å gå inn på Wikipedia, der du finner en oversikt over hvordan spillutviklingen har vært her til lands siden 1930-årene. Spillmarkedet har endret seg drastisk siden de første spilleautomatene ble utviklet, og på 1990-tallet, som kanskje var de fysiske spilleautomatenes storhetstid, ble myndighetene bekymret for spillavhengighet. Av den grunn ble de fysiske spilleautomatene forbudt i 2007, og slotsmaskinene ble fjernet. Det var mange som savnet muligheten til å spille, og siden den gang har Internett overtatt.

I slotsmaskinenes verden er nok Jackpot 6000 en av de mest populære. Dette er Internettutgaven av Jackpot 2000, som var den maskinen som sto på de fleste ferjene og kjøpesentrene. Det er ikke uten grunn at denne maskinen er så populær – innsatsen er lav, spillemåten er enkel, og gevinstmulighetene er absolutt til stede! Disse maskinene har fått navnet etter gevinstmulighetene. Systemet er det samme for dem begge – for Jackpot 2000 kunne du vinne 2000 mynter, og for Jackpot 6000 kan du vinne – ja, nettopp: 6000 mynter. Hva disse 6000 myntene er verdt, kommer an på hvilken myntverdi du spiller med.

En ny funksjon med Jackpot 6000 er at du kan velge krone eller mynt, og hvis du vinner, dobles gevinsten. I tillegg har du den såkalte Supermeter-funksjonen, som gjør at du kan bruke jokerne i spillet. Hvis du vil legge flere spillmaskiner til favorittlisten din, er dette definitivt et spill du bør vurdere å teste ut.