Friluftsliv som hobby

2123794-couple-camping-in-the-great-outdoors

Ikke alle hobbyer behøver å være stillesittende eller noe man holder på med inne. Det behøver selvfølgelig ikke å være at man skal lage noe med hendene, strikke noe, bake kaker eller male malerier. En hobby kan være alt mulig – også noe så friskt og sporty som friluftsliv. En hobby er jo rett og slett noe man holder på med på fritiden, og som får deg til å føle deg vel.

Friluftsliv som hobby kan være en spennende, fartsfylt og sunn hobby å ha for mange. Her kommer du deg ut på tur – gjerne i all slags vær – og du kan ta med telt og primus eller overnatte under åpen himmel og overleve på det du finner i naturen. Friluftsliv er også så enkelt som å gå en lengre tur, grille pinnebrød på et bål i skogen en klar høstdag, eller å ta med barna på en sykkeltur rundt i distriktet. Definisjonen på friluftsliv er faktisk at det kan være alt mulig som foregår ute i friluft – med aktivitet og frisk luft som hovedingrediensene.

Få hobbyer er mer spennende når det gjelder naturopplevelser og følelsen av å leve livet. Og det beste med det hele, er at du bestemmer helt selv hvor aktiv eller regelmessig du vil dyrke hobbyen din, og hva den skal inneholde.