Hvordan har spilleautomatene blitt så populære?

Å spille på spilleautomater har blitt en meget populær tidtrøyte for mange, både i Norge og i andre land. Det er kanskje ekstra mange i Norge som setter pris på litt moro på nett, siden vi da er et av de få landene i Europa som ikke tilbyr landbasert casino. For nordmenn som foretrekker dette, er Sverige og Danmark de nærmeste alternativene.

Ingen andre spill er like morsomme

Ikke minst vil vi si at det å ha en så stor variasjon av spilleautomater å velge mellom, har gjort at «alle» finner en favoritt eller flere, uansett hva de syns er bra som tema. I og med at vi innførte et forbud mot spilleautomater i butikk i juli 2007, ble mange nordmenn vant til å finne sin moro på nettet.

Stadig raskere utvikling

Antallet spill har økt kraftig de siste årene, og spillutviklingen ser ikke ut til å bremse – snarere tvert imot! Med stadig nye, innovative temaer og spesialfunksjoner som gjør spillingen mer interessant og spennende, blir det bare flere og flere som har mye moro med penger og spill på nett. Dette gjelder selvfølgelig også de som spiller på odds og bordspill også – med liveversjoner og live betting er det nesten ikke mulig å kjede seg med spill på nett.

Spilleautomatenes retur til kiosker og butikker

Nå skal det sies at det etter noen få år ble klart at konsekvensene av å avvikle spilleautomatene var ganske enorme, og en ny variant av spill ble vurdert. I 2011 ble det klart at Norsk Tipping med god hjelp av Kulturdepartementet fikk tvunget kommunene til å gjeninnføre spilleautomater med spesielle betalings- og innsatsreguleringer.

Til tross for «nye metoder» for å spille på disse automatene, ser vi ikke poenget med å tvinge kommunene til å godta en tjeneste som de ikke mener deres kommune har nytte eller godt av. Men slik ble det – og de fleste nordmenn spiller fremdeles på nettspill, da de her får mye bedre utvalg, bonuser og ikke minst premier!