Kle deg rett for å danse

ballroom_dancing_135103901Man vil ikke se ut som man gjør til hverdags når man går ut for å danse og ha det gøy. Det er noe med det, at når man går ut vil man gjerne leve seg inn i en slags alternativ verden og da er det også om å gjøre å kle seg deretter. Det betyr selvsagt ikke at man skal kle seg voldsomt alternativt, men at man skal kle seg for å vise at det er noe spesielt som foregår.

Det å kle seg for å gå ut til dans er noe som har opptatt både menn og kvinner i mange generasjoner, selv om det å gå ut til dans nok er noe som har forandret seg ganske kraftig med generasjonene. Det er en ganske stor forskjell på det som har skjedd fra 50-tallet, og frem til våre dager.

Likevel er det evige spørsmålet der fremdeles. Dette med å vise at det er noe spesielt som foregår og at man tar det alvorlig er gjerne noe man viser med ganske små ting i bekledningen sin. Og her ligger noe av nøkkelen til det å kle seg for å gå ut.

Det er nemlig ikke nødvendigvis slik at det er de veldig dyre og oppmerksomhetssøkende plaggene som er de mest nødvendige i disse sammenhengene, men en serie av små grep som til sammen har bedre effekt enn den dyreste skjorta i klubben. Mansjettknapper, et stilig hodeplagg eller et diskret men synlig smykke er til sammen like mye verdt. Dessuten kan det være lurt å bruke noe som det motsatte kjønn kan bruke til å forbinde deg med deg og identifisere deg, slik som symboler som man legger merke til. Det trenger ikke å være mer avansert enn en logo fra en fotballklubb eller noe annet som viser en tilhørighet til noe.